caiguda dels cabells

Menjar fruites i verdures per evitar la pèrdua de cabells a la tardor

La caiguda dels cabells a la tardor és un procés habitual que té a veure amb la renovació natural del cos. Es tracta d’un procés inevitable i que en la majoria dels casos no va lligat a problemes de salut, ja que al cap de tres o quatre mesos els cabells solen tornar a renéixer. Durant aquest temps no cal recórrer a mesures com prendre vitamines suplementàries o locions anticaiguda, però sí que es pot intentar que la pèrdua de cabells a la tardor sigui menys intensa. Només cal seguir un consell molt bàsic: tenint una dieta equilibrada.

Pel que fa a l’alimentació, la manca de micronutrients com el ferro pot provocar que la caiguda sigui més intensa. Per això els experts recomanen una dieta rica en fruites i verdures durant aquests mesos de tardor. Són molt importants la correcta ingesta de vitamines i minerals com el zinc, el ferro, el magnesi i les vitamines B, A i C. Les verdures de fulla verda com l’enciam i les bledes són una font important de ferro i de vitamines A, B i C. Mentre que per ingerir més ferro o magnesi són molt importants els llegums i fruites com el plàtan i l’alvocat entre d’altres. Cal recordar, però, que aquesta dieta equilibrada hauria de ser present durant tot l’any i no només durant els mesos de tardor.

Més enllà dels aliments, és crucial per a evitar la caiguda dels cabells és una bona hidratació. L’aigua i altres aliments líquids són indispensables per tenir una bona salut capil·lar i una pell sana.MENU

Vigafruit