cremes de verdures

Les millors cremes de verdures per fer a l’hivern

Les cremes de verdures són una solució ideal per seguir una dieta rica en verdures durant els mesos d’hivern. Amb infinites possibilitats, hi ha una llarga llista de receptes que es poden fer amb productes de temporada. Us deixem algunes receptes ràpides i ben delicioses:

Crema de carabassa

Ingredients: carabassa, ceba, caldo de verdures, crema de llet, nou moscada, sal i pebre.

Instruccions: coure la carabassa i la ceba amb el caldo de verdures fins que estiguin ben tendres. Triturar-ho tot i afegir la crema de llet, la nou moscada i sal i pebre segons preferències.

Crema de pastanaga i gingebre

Ingredients: pastanagues, ceba, patata, gingebre, all, sal i pebre.

Instruccions: Sofregir la ceba i l’all fins que estiguin escalfats. Afegir-hi aigua i les pastanagues, la patata i el gingebre tallats. Coure-ho fins que les verdures estiguin toves. Triturar-ho fins que quedi una crema i afegir la sal i el pebre.

Crema de bròquil

Ingredients: bròquil, ceba, caldo de verdures, formatge cheddar, crema de llet, sal i pebre.

Instruccions: Bullir el bròquil i la ceba en un caldo de verdures. Triturar i afegir el formatge cheddar ratllat, crema de llet. Sal i pebre.

Crema de bolets

Ingredients: bolets, ceba, all, vi blanc, caldo de verdures/pollastre, farigola i romaní sec, sal i pebre.

Instruccions: Sofregir els bolets i l’all i salpebrar-los. Posar-hi vi i deixar que s’evapori l’alcohol. Afegir la farigola i el romaní fins que es daurin. Afegir el caldo i coure-ho. Triturar i servir!

Crema de carabassó

Ingredients: Carabassons, patata, porros, sal i pebre

Instruccions: Sofregir el porro fins que agafi color. Després afegir els carabassons i la patata tallats, aigua i sal i pebre. Esperar fins que la verdura estigui tova. Triturar-ho tot.

Com es pot veure, les cremes de verdures són una solució ideal pels àpats dels mesos més freds. Hi ha moltes possibilitats i combinacions per aconseguir un menú ben equilibrat!



MENU

Vigafruit